Nieuwe 991F camloc kwartslag voor zachtere panelen die gemakkelijker kunnen worden gebogen

Camloc heeft een aangepaste versie van zijn 991F kwartslagserie voor zware belasting (10 kN werklast) ontwikkeld; een versie die specifiek is ontworpen voor de behoeften van de bedrijfsvoertuigenindustrie.

camloc quarter turn for soft panels with extra coned disc springs and larger washer

Camloc Quarter Turn voor zachte panelen met extra conische schijfveren en grotere ring

De voertuigklanten van Camloc hadden een oplossing nodig om de uitdagingen van het repareren van zachtere materialen aan te gaan, zoals; gelamineerde of spuitgegoten plastic hoezen, die worden gebruikt voor bovenbouwen van airconditioningsystemen, en geluidskapsels van zware vrachtwagens en bussen.

De vereisten voor de aangepaste kwartslag omvatten de behoefte aan: een uitgebreid grijpbereik omdat deze materialen, zoals hierboven, hogere diktetoleranties hebben, de noodzaak om deze materialen samen te bevestigen zonder ernstige inspringing / beschadiging en de mogelijkheid om hoge dynamische belastingen aan te kunnen. en significante niveaus van vibratie.

De nieuw gemodificeerde Camloc 991F kwartslag leverde de oplossing omdat deze een extra coned-discveer heeft, om grotere klembereiken op te vangen (standaardversie 0,76 mm waarde verhoogd tot 1,5 mm op gemodificeerde versie).

Bovendien is de gewijzigde kwartslag voorzien van een grotere ring, in vergelijking met de standaard 991F-versie, die de spreiding van de klemkracht vergroot naar een groter gebied, waardoor ernstige inkepingen worden uitgeroeid. Bovendien is, als standaard bij alle 991F-series, het vermogen van de gewijzigde versies om hoge dynamische belastingen en trillingsbestendigheid aan te pakken van hoge kwaliteit.