Kunt u de levertijd van de camloc-producten verkorten?

1) voor camloc kwartslagen, grendels en keenserts

We kunnen alleen een AOG-service garanderen wanneer onderdelen op voorraad zijn. De productietijd kan worden verkort, maar dit wordt pas geverifieerd op het moment dat de bestelling in het systeem wordt geboekt. Vervolgens kunnen we controleren of stukonderdelen beschikbaar zijn of dat ze moeten worden besteld bij subleveranciers. Ook werkplanning voor montage, beschikbaarheid van machines moet worden geverifieerd. Een stempelmachine kan niet zomaar gestopt worden voor een snelle productie, het zou ons de schaaleconomie doen verliezen. Dan is er ook de plating die wordt uitbesteed, die nog eens 2 weken in de levertijd verbrandt.

Meestal kan de totale levertijd zoals vermeld voor een aantal componenten met een extra 2 weken worden verlaagd. Meer verwachten is gelijk aan verwachten dat er wonderen gebeuren. Helaas kan zelf ik geen premium prijs voorstellen om onderdelen sneller te krijgen

Let op, sommige componenten hebben het moeilijk om de levertijd te verkorten, omdat ze nog niet eerder zijn geproduceerd. Dit betekent dat er technische tekeningen moeten worden gemaakt die ook de tijd kost.

2) camloc gasveren

Kosten zijn niet het probleem dat we produceren na ontvangst van de bestelling en dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van materiaal, staafmateriaal en componentvoorraad. Het is mogelijk dat we deze doorlooptijd kunnen verbeteren tot ongeveer 10-14 dagen, maar de doorlooptijden veranderen dagelijks als bestellingen binnenkomen.